11/10/2013
Podobnie, jak poprzednik, który powiedział w wywiadzie, że będzie odgrzewał, przepraszam - kontynuował i nie będzie żadnych rewolucyjnych zmian.
Może p.o. z II LO błysnie czymś nowym, bo to jakby odgrzewane kotlety są.
Okon - Dziwne, że te kotlety w wydaniu pana Borzęckiego tak ci smakowały. Magia nazwiska?
Okoń ma rację, przecież o tym już było i to na tej antenie. Swoją drogą świeże, zawsze lepiej smakuje, mo chyba że bigos :)
Odgrzewane kotlety nigdy mi nie smakują, choćby to nawet robił ktoś o nazwisku Nakłowicz i nie trzeba tu żadnej rewolucji.
\"Kulinarne rewolucje\" oczywiście :)
okon nie pieprz głupot zamiast pieprzyć o odgrzewaniu, zjedz coś boś widać głodny
Przed opublikowaniem komentarza zapoznaj się z regulaminem.
Komentarze
Podobnie, jak poprzednik, który powiedział w wywiadzie, że będzie odgrzewał, przepraszam - kontynuował i nie będzie żadnych rewolucyjnych zmian.
Może p.o. z II LO błysnie czymś nowym, bo to jakby odgrzewane kotlety są.
Okon - Dziwne, że te kotlety w wydaniu pana Borzęckiego tak ci smakowały. Magia nazwiska?
Okoń ma rację, przecież o tym już było i to na tej antenie. Swoją drogą świeże, zawsze lepiej smakuje, mo chyba że bigos :)
Odgrzewane kotlety nigdy mi nie smakują, choćby to nawet robił ktoś o nazwisku Nakłowicz i nie trzeba tu żadnej rewolucji.
\"Kulinarne rewolucje\" oczywiście :)
okon nie pieprz głupot zamiast pieprzyć o odgrzewaniu, zjedz coś boś widać głodny